Que és GireOnt?

GireOnt es una entitat dedicada a la gestió artística i als recursos culturals, centrada molt especialment en la nostra música i la Festa de Moros i Cristians.

dijous, 19 de març del 2009

Estrena de Iel.las, marxa mora de Saül Gómez Soler

L'Agrupació Musical d'Ontinyent va estrenar al Concert del Mig Any Iel.las, una marxa mora de l'Ontinyentí Saül Gómez. Aquesta està dedicada al Capità Moro d'Ontinyent 2009, el Mossàrab Toni Donat. Gaudiu-la!!!

1 comentari:

  1. Soberbi! He de donar la enhorabona a Saül una vegada més per regalar-nos una autèntica joia musical, digna d'un compositor de música festera, com no podia ser menys, i fidel al seu estil: solemne, encisador, espectacular... I és que falten adjectius per a descriure-la.
    Quina meravella de regal per a Toni Donat! Sens dubte, gaudirà i ens farà gaudir a tots quan baixe per Daniel Gil escoltant aquesta marxa i ens farà alçar a tots i a totes de les cadires al seu pas.
    Així mateix, també he de donar l'enhorabona als Mossàrabs d'Ontinyent per la iniciativa i pel magnífic regal que no sols faran al seu capità sinó també a tots el públic espectador de l'entrada, tant ontinyentins com veïns dels pobles festers veïns, perquè estic convençut que aquesta marxa es tocarà i s'escoltarà en els moros i cristians de molts pobles.
    Finalment, vull donar l'enhorabona als creadors d'aquest blog perquè iniciatives com aquestes per a informar i difondre els esdeveniments musicals del món de la música festera és una tasca molt lloable i de gran interés per als amants i apassionats de la festa i la música festera com jo.
    Salutacions

    ResponElimina