Que és GireOnt?

GireOnt es una entitat dedicada a la gestió artística i als recursos culturals, centrada molt especialment en la nostra música i la Festa de Moros i Cristians.

divendres, 13 de març del 2009

Estudi sobre la Música de Moros i Cristians

S’Apropa el 150 aniversari de les festes de Moros i Cristians d'Ontinyent que es celebraran al 2010. Aprofitant esta data tan assenyalada, des de GireOnt tractem de fer un estudi sobre la música de Moros i Cristians.

Hem pensat en aprofundir en una de les coses més importants que té esta festa i és la seva música, de fet és la única festa que té un génere musical propi. Busquem saber el que pensa la gent, les possibles influències que es tenen i factors que actuen a l'hora de seleccionar les preferències musicals.

Per això vos demanem la vostra col.laboració plenant un qüestionari. (descarrega'l a: www.musicafestera.com/noticies/questionari.doc)
Posseu les vostres dades, si sou musics, festers o les dues coses, si pertanyeu a algún col.lectiu ja siga banda de música o alguna filà i quina. Després completeu el llistat amb els 5 pasdobles, 5 marxes mores i 5 cristianes (amb els seus compositors) que segons el vostre criteri són les millors. Si algú ho considera pot ampliar el llistat fins a 10 mantenint l'ordre preferencial. Aquest qüestionari s’ha d’enviar a l’adreça gireont@gmail.com.
Pot participar qualssevol però sols s’acceptarà una resposta per persona i adreça de correu electrònic.

L'estudi es publicarà a diverses revistes i llibres, tant musicals com festeres, que ja s’han interessat per aquest projecte, i es presentarà dins del marc que suposa el 150 aniversari de les Festes de MiC d'Ontinyent.

Pensem que es una bona manera de saber un poc més sobre la nostra música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada