Que és GireOnt?

GireOnt es una entitat dedicada a la gestió artística i als recursos culturals, centrada molt especialment en la nostra música i la Festa de Moros i Cristians.

dimecres, 14 d’octubre de 2009

Gaudint de l'Entrada d'Albaida

El passat 9 d'Octubre, Albaida estava de festa, el dia de l'Entrada de Moros i Cristians. Allí vam estar nosaltres per tal d'acompanyar la nostra amiga Rocío Galán, Capità dels exèrcits cristians per la Filà Maseros, amb una esquadra especial.L'Esquadra la vam formar amics d'Ontinyent entre els quals es trobàven alguns càrrecs festers de l'any 2008. Com ja vam avançar, el disseny de l'esquadra és propi i anàvem acompanyats del Grup Musical d'Albaida i els Sacs de Gemecs d'Ontinyent interpretant A la casa Calvo i Chenco Pla.

No cal dir que ens trobàrem com a casa i que, de ben segur, repetirem. Aprofitem per felicitar a Rocío i Mari Carmen per la magnífica Capitania que ens van oferir.

Esteu atents perquè molt prompte publicarem un making off de l'esquadra, on podreu vore com és per dins una esquadra especial, i el trascòrrer de tot el dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada