Que és GireOnt?

GireOnt es una entitat dedicada a la gestió artística i als recursos culturals, centrada molt especialment en la nostra música i la Festa de Moros i Cristians.

divendres, 2 de juliol de 2010

ESTIU MUSICAL 2010

El proper divendres 2 de juliol s’enceta el cicle de concerts de “l’Estiu Musical 2010” que any rere any organitza l’Agrupació Musical Ontinyent.
L’Estiu Musical és una iniciativa que ara fa 12 anys l’Agrupació va començar a dur a terme durant tres divendres consecutius del mes de juliol amb la finalitat de fer gaudir al públic assistent de bona i variada música.

Aquest any, als concerts de l’Estiu Musical, participaran sis agrupacions musicals al llarg dels tres divendres que es celebrarà, començant pel divendres 2 amb la participació de la Banda Jove Unió Musical de la Pobla del Duc i la Banda Jove de l’Agrupació Musical Ontinyent, que cadascuna d’aquestes ens oferirà mitja part del concert.

Seguint amb aquest cicle de l’Estiu Musical, el proper dia 9 de juliol hi participaran la Banda Simfònica “Tot per la Música” i la Societat Musical “San Francisco de Paula” de Bolbaite, i per a finalitzar aquest cicle, el divendres 16 de juliol tindrà lloc el concert de cloenda de l’Estiu Musical on participarà la Societat Musical “La Tropical” de Benigànim i la banda amfitriona, l’Agrupació Musical Ontinyent.

Cal recordar que tots els concerts d’aquest cicle de l’Estiu Musical 10, tindran lloc al Parc Mestre Ferrero a les 23.00 hores durant els divendres 2, 9 i 16 de juliol.

Destacar que el pròxim 24 de Juliol a les 19h. serà presentat en un concert extraordinari que se celebrarà en la Plaça de Sant Domingo i emmarcat en els actes del 150 Aniversari, el disc monogràfic de música festera que arreplega tota l'obra musical escrita per a Comparsa Mossàrabs d'Ontinyent en els seus 62 anys d'història i que està gravat per l'Agrupació Musical d'Ontinyent.

Els Mossàrabs celebren enguany el 50 aniversari de l'estrena de la marxa mora Mozárabes 1960, amb l'edició d'aquest CD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada